Szalonetikett - Szépségliget Kozmetika

Szépségliget
Kozmetika
MENÜ:
DESIGN
BLOG
Tartalomhoz ugrás
Szalonetikett
Kedves Vendégeim!
 
 
A szépségipari szakemberek, mint én is, minden nap emberekkel foglalkozunk, így szükséges a kölcsönös bizalom, elfogadás, tisztelet, szimpátia és türelem. Legtöbbször minden rendben zajlik, de sajnos nem minden vendég tartja tiszteletben időnket, egészségünket, megélhetésünket, munkakörülményeinket.
 
 
Bejelentkezés:

 
Kozmetikám szolgáltatásainak igénybe vételéhez mindig bejelentkezés szükséges a +36-30-798-2185 telefonszámon vagy a honlapon. A Facebook oldal nem bejelentkezési felület. Telefonon elérhető vagyok hétfőtől péntekig 8:00-18:30 óra között és szombat délelőtt. Amennyiben nem ér el azonnal, amint lehetséges válaszolok, vagy visszahívom. Hétvégén, ünnepnapon, és a megadott időn túli hívásokra és üzenetekre a legközelebbi üzletnyitáskor válaszolok.
 
 
Időben érkezés:

 
Kérem, hogy néhány perccel előbb érkezzen, hogy Ön is rá tudjon hangolódni a kozmetikai kezelésre, masszázsra és időben el tudjuk azt kezdeni. Késés esetén, az Ön után érkező vendég idejét tiszteletben tartva, csak részben vagy egyáltalán nem tudom elvégezni a szolgáltatást.
 
 
Időpont lemondás:

 
Minden ember életében történhetnek váratlan események, ez természetes. Ilyen esetben, kérem, hogy 24 órával előbb, de legalább a kezelés napjának reggelén legyen kedves az időpontját lemondani, hogy másnak oda tudjam adni az időpontot. Amennyiben több alkalommal nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, további időpontot nem áll módomban adni.
 
 
Higiénia:

 
Kérem, hogy masszázsra és gyantázásra, különös tekintettel az intim gyantázásra, tisztálkodás után érkezzen. Gyantákat célszerű a női ciklus közepe tájékára időzíteni, mert a türelem és a fájdalomtűrő képesség ekkor lényegesen jobb.
 
 
Telefonálás, nyugalmas környezet:

 
Kérem, hogy a kezelések alatt mellőzze a telefon és egyéb elektronikus eszköz használatot. Ez az idő, az Ön ideje, a pihenését, feltöltődését szolgálja, adja meg magának.
 
 
Egészség-betegség:

 
A szakmai protokoll szerint csak egészséges vendég szolgálható ki, tehát a bőrön lévő bármely fertőző elváltozás, lázas, köhögős – különös tekintettel a COVID-19 vírussal kapcsolatosan – illetve megfázásos állapot vagy a szemet érintő betegségek esetén kérem, hogy mondja le időpontját.
 
 
Dohányzás:

 
Az üzlet nem dohányzó helyiség, dohányozni az ingatlan előtti közterületen szíveskedjen.
 
 
Kisállat:

 
Az üzletbe kisállatot behozni tilos. A helyiségben fokozott higiéniát igénylő kezelések folynak.
 
 
Gyermekek:

 
Ez egy megosztó téma, mégis szükséges beszélni róla. Magam is kétszeres édesanya vagyok és tudom, hogy sokszor nehéz a gyermekek elhelyezése, a kisebbek figyelmének lekötéséről nem is beszélve. Azonban a kozmetika nem játszótér, vegyi anyagokat, gépeket használok, amik egy kisgyermekre nézve potenciális veszélyforrások. Ahogy figyelmetlenségből okozott károkozás is lehet jelentős veszteség Önnek és nekem is. (Megbotlik a vezetékben, magára borít egy gépet, vagy a pultról egy kozmetikai hámlasztó savat……stb, és az okozott kárt is sajnos fel kell számolnom) Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjak nyújtani és Ön is élvezze a nálam töltött időt, el tudjon lazulni, csak abban az esetben hozza a kisgyermekét, ha elég érett ahhoz, hogy tartósan le tudja kötni a figyelmét csendes tevékenységekkel, mint az olvasás, rajzolás…stb.

 
És itt ejtenék néhány gondolatot a nagyobbakról is. Csak abban az esetben hozza vagy küldje el hozzám arctisztító kezelésre gyermekét, amennyiben azt a tini vagy kamaszkorú gyermeke is akarja és ezt előzőleg megbeszélte vele, a kozmetika nem a családi viták helye. De az sem szerencsés, ha a gyermek nem jön el a lekötött időben, elvéve mástól a foglalást és ezzel nekem jövedelem kiesést okoz. A fülbelövésre, vagy szemöldökigazításra, szemöldök- vagy szempillafestésre, sminkre, illetve gyantázásra egyedül érkező tini korú (15-18 éves) gyermek esetén, előzetes írásbeli szülői hozzájárulást kérek, a későbbi viták elkerülése érdekében. 18 éves kor alatt sminktetoválást nem készítek. Megértő hozzáállását köszönöm.
 
                                           
 
Krémek:
 
 
Az üzlet szolgáltató hely, értékesítés nincs.

 
Az elvem az, hogy az általam használt termékek professzionálisak, tehát szakember általi használatra lettek kifejlesztve. Ezért etikai, higiéniai és egyéb szempontból nézve is korszerűtlennek és idejét múltnak tartom a krémek tégelybe való kiméregetését, eladását. Amennyiben otthoni ápolásra krémet szeretne vásárolni, azt egy személyes konzultáció után teheti meg, így az Ön számára legmegfelelőbb termék kerül kiválasztásra. A konzultáció díjmentes.
 
 
 
 
SZÉPSÉGLIGET KOZMETIKA
Babinecz Gizella
2030 Érd
Kankalin utca 11.
06-30-798-2185
szepsegliget.erd@gmail.com
Kozmetika
Szépségliget
Vissza a tartalomhoz